torsdag 30 december 2010

Återbesök

Så har jag varit på det efterlängtade återbesöket. Röntgen först och träff med ortopeden sedan.

Inga problem sådär egentligen. Förutom att det inte syns någon som helst benbildning på röntgen. Inte för att jag skulle oroa mig sa han. Det har gått för kort tid för att se. Och ändå kan jag inte låta bli att fundera på om det är något att oroa sig för... Borde det inte synas lite ben vid det här laget? Skruvarna satt i alla fall där de skulle, och det var faktiskt en lättnad att se det med egna ögon.

Sjukskrivningen är nu förlängd januari ut, och på min inrådan friskskrivs jag sedan till 25% i februari. På intyget står det också 50% i mars, men det "går att revidera åt båda håll om det finns behov". Känns bra att vara fortsatt fullt sjukskriven i januari, det behövs. Men samtidigt känns det härligt att ha en plan att vara på väg tillbaka, om än bara litegrann. Däremot har jag ett jobb som kräver att jag kan vara på topp de procent jag är där. Jag kan inte "glida på" och se om det fungerar, eller ta det lugnt. Det är tiden alldeles för värdefull för (jag är doktorand).

I övrigt är det upp och ner som vanligt. Vissa dagar är helt OK, andra dagar kräver tradolan för att vara uthärdliga. Det tar på att vara ledig med familjen. Skönt och härligt också förstås, men nog ser jag fram emot skol- och dagisstart alltid.

Jag tycker nog att jag blir allt bättre på att sitta. Problemet nu är egentligen mer EFTER själva sittandet, då kan jag ångra att jag överhuvudtaget suttit.

2 kommentarer:

  1. Så jag känt igen mig i dina anteckningar! Hoppas det vänder snart för oss båda,
    Önskar dig ett Gott Nytt År!

    SvaraRadera
  2. 4u2: Tack! Av någon anledning känns det alltid bättre att veta att man inte är ensam.

    SvaraRadera