onsdag 9 februari 2011

Gissa vad...

...jag skriver härmed mitt första inlägg på förbaskat länge FRÅN JOBBET! Dag fyra av smärtfrihet och det är bara underbart att gå till jobbet varje dag! Jag tror det gör gott för hela familjen. Jag njuter av att gå iväg med alla andra och det finns en stor tillfredsställelse i att låta barnen se att också jag lämnar huset när det är morgon. Om det bara fick vara såhär hela tiden, då skulle det ju vara så underbart bra!

Jag har fått en racerstol också. Capisco Håg heter den. Ser ut som en månlandare. Men den känns faktiskt hittills väldigt bra. Det går att "ståsitta" på den på ett bekvämt sätt samtidigt som jag kan vila ryggen om jag sätter mig väldigt långt bak på den.

4 kommentarer:

 1. Underbart!!!! Häftig stol och framtidstro håller tummarna för att det fortsätter så :)

  SvaraRadera
 2. Men åhhh vad bra, vad glad jag blir. Fin stol du fått, hoppas det fortsätter åt rätt håll nu så du kan jobba på i lugn och ro.:)

  SvaraRadera
 3. Åh vilken stol. En sån vill jag oxå ha. Får jag fråga vad du arbetar med. Jag vet att du vill vara anonym och allt. Men grejen är att jag jobbar inom vården på golvet. Och ja...jag kan ju inte arbeta kvar med diskbråck på fyra nivåer. Det fungerar ju inte. Jag skulle vilja veta mina valmöjligheter och få lite inspiration.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Lippe: ja, visst vore det väl för underbart! Tänk om allt gick att lösa med en stol...

  Gun: Du är ju min inspirationskälla, så jag gör ju allt för att göra dig glad ;-).

  Ellinor: Ja, varje kvinna behöver en ordentlig stol! Jag är nog inte hemlig (jag menar, det är väl egentligen ingen hemligt med att ha en trasig rygg), vem vet, jag kanske kommer ut ngn gång?! I alla fall jobbar jag som doktorand, dvs. kontorsjobb. Dåligt för att arbetet är väldigt statiskt. Bra för att jobbet är oerhört flexibelt (det går att ligga hemma en dag och läsa). Du borde överväga att forska, jag märker ju att du har både språk och intellekt!

  SvaraRadera