söndag 6 februari 2011

Uppåtkurva

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Ibland blir det bättre! Jag har iofs varit utan maken i helgen, men istället har jag haft en hel helgs umgänge med "stand-in" vännen. God mat och mycket avlastning underlättade.

Underlättade gjorde också min, helgen till ära, helt smärtfria rygg. Jag har pliktskyldigast ätit mina antiinflammatoriska brustabletter, men de andra tabletterna har jag verkligen inte behövt. Ett sjukgymnastbesök i fredags rättade till mitt vridna bäcken och vips, så var ryggbesvären och stelheten borta dagen efteråt. Märkligt... Och förbannat irriterande att det onda förmodligen kommer att komma tillbaka om ca en vecka.

Veckan som kommer innehåller ett besök hos arbetsterapeuten (ska kolla om jag kan få låna en vettig stol att ha här hemma), ett besök hos en av sjukgymnasterna (den vikarierande). Ett MR-besök med iv-kontrast. Det gick fort att få tid där kan man lugnt säga. Dessutom slipper jag åka till Lycksele den här gången och får istället göra det på plats i Umeå.

2 kommentarer:

 1. Hallå vad bra det låter!!!! Hoppas de kan komma på varför bäckenet behöver justeras hela tiden.
  Glad att du fick en trevlig helg med vännen, det laddar batterier :)
  Lycka till med allt du ska göra i veckan!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad skönt att du slipper lycksele. Jag fick oxå göra min MR i lycksele.
  På en dag blev det. Lycksele MR- hem till vindeln- vårdcentralen ringde- in till Vindeln Hälsocentral- Till umeå akutmottagning- Inlagd.
  Det var mycket åka med en trasig rygg.

  Jag hoppas det blir bättre för dig och att du får den hjälpen du behöver illa kvickt.
  Och visst är det jobbigt att svara på den frågan om hur är det? Bra svar föresten. Ska börja använda mig av det svaret.
  Kram

  SvaraRadera