lördag 29 januari 2011

Allt är inte guld

Dags för ett lite gnälligare inlägg då, för att väga upp lite till all positiv energi som har genomsyrat bloggen den sista tiden ;-).

Idag har jag jätteont. Sådär så att jag har svårt att slappna av även när jag ligger ner. Ryggen känns som ett sköldpaddsskal och jag är stelare än stelast i alla muskler runt länden. Det ilar och drar inuti och bäckenet känns rappligt och instabilt. Det är svårt att peka ut något särskilt ställe av typen "precis här gör det ont". Men ont gör det, så in i bängen.

Jag tappar förstås modet direkt. Det skyller jag på framgångarna. Framsteg föder tydligen en extrem rädsla för motgång verkar det som i mitt fall. Återigen måste jag ifrågasätta det här med planerna på att börja jobba. Det som kändes helt självklart och rätt i måndags känns plötsligt väldigt omöjligt idag.

Jag äter tradolan och alvedon. Nu när jag är "ovan" blir jag extremt påverkad, trött som ett kött och lite lagom halvborta. Det är en skön känsla, samtidigt som jag inte står ut med att inte vara riktig "där" med barnen.

Min SG är sjukskriven för egen operation. Det innebär att jag ska få träffa en annan person på måndag. Känns apa. Han är säkert jättebra, men egentligen orkar jag inte med att ytterligare människor ska lista ut vad det är som är mitt problem.

Fick förresten en kallelse till ortopeden häromdagen. Ska träffa doktor M.G, som gjorde operationen. Jag har inte bett om ngn tid, så man kan ju undra varför jag ska dit. Jag kan självklart inte låta bli att undra om det är något som inte är som det ska med röntgenbilderna från slutet av december. Men det är lätt att tänka det värsta när jag har ONT.

Jag som känt mig så bra. Jag hade verkligen behövt fortsätta känna så inför jobbstarten på tisdag.

3 kommentarer:

 1. Håller tummarna för dig!

  SvaraRadera
 2. Trist att det kommit en svacka igen. Hoppas att det blir bättre till tisdag. Om du inte fixar att börja jobba så får du ta det då, försök att vila nu under helgen. Jobbigt att du fick byta SG och behöva dra allt en gång till men som du skriver kan han ju vara bra han oxå!
  Att du ska till läkaren kan ju bara vara att de ska stämma av med dej om du är så att du kan jobba eller behöver fortsatt sjukskrivning.
  Lycka till och önskar dej allt gott!

  SvaraRadera
 3. Tack för tummar! Svackor... det är de som gör mig så vansinnigt less!!!

  SvaraRadera