fredag 21 januari 2011

Fyra dagar utan...

...värktabletter. Och då menar jag utan ens en liten alvedon. Jag har inga större förhoppningar om att det kommer att fortsätta hålla i sig på det här underbart befriande smärtfria sättet, men i alla fall - tänk att det är möjligt!

Mönstret för mig verkar vara ca en veckas låg-smärta, sedan följer bäckenrappel som inte går till sig förrän jag fått handpåläggning av SG. Men då blir det bra igen. Direkt. Och bara det är ju en befrielse: att det går att åtgärda utan några större ingrepp.

Vattengymnastiken är igång igen efter juluppehållet och det är sannerligen en ynnest att få sänka ned sig i det varma vattnet och röra på kroppen utan smärta. Jag tränar på, det ser ut såhär ungefär:

Måndag: Styrketräning
Tisdag: Vattengympa
Onsdag: Vila
Torsdag: Vattengympa
Fredag: Styrketräning
Lördag: Vila
Söndag: Vila

Effekten av hormonfrihet lär jag väl inte kunna säga ngt om ännu. Men hoppas kan jag ju alltid...

4 kommentarer:

 1. Grattis, vad skönt! Klart det går upp och ner, men ändå framåt. Duktig du är med träningen. Den är nog en förutsättning för att man ska bli riktigt bra också.

  SvaraRadera
 2. Hoppas det blir så för mig med, verkar härligt!

  SvaraRadera
 3. Ja du kämpar ju verkligen! Hoppas att det blir längre och längre mellan svackorna och att dom en dag helt försvinner!1
  Lycka till och bra kämpat!

  SvaraRadera
 4. Tack snälla ni, jo - jag kämpar (liksom ni), det är lätt så länge det ger resultat. Värre att kämpa utan att det gör varken till eller från, som det var innan operationen.

  SvaraRadera