lördag 28 augusti 2010

En annorlunda bakfylla

Gårdagen innehöll ett nytt SG-besök, och nya nålar. Återigen blev jag effektivt smärtlindrad, vilken underbar känsla att inte ha (särskilt mycket) ont! Jag inser att jag nästan glömt bort hur det känns. Det höll i sig i fem/sex timmar, men sedan kom den tillbaka med råge - värken. Som en ordentlig bakfylla utan sprit. Det är nästan att jämföra med ett förlossningsarbete där epiduralen plötsligt släpper. Besvikelsen över det.

SG vill se förbättring nu. Det borde bli bättre. Det borde ha blivit bättre. I mitten av juli blev det riktigt dåligt, sedan har det dessvärre blivit sämre på det hela taget. Trenden behöver vända nu, annars verkar operation komma allt närmare.

Idag är det lördag och hela familjen är hemma. Jag märker att jag blir sämre av att "vara med" och längtar lite tills måndag då jag kan vila när jag vill.

En utflykt har jag tristat mig till. Invigning av Botniabanan med kunglig glans. Jag fick skjuts dit, stod på samma ställe i över en timme och fick skjuts hem. Nu har jag KRAMP och ont.

En sak som jag är lite orolig över är att jag tycker mig känna små stötar också i höger vad. Det kan väl inte vara så att även högerbenet ska påverkas??

2 kommentarer: